Escola Pasqua Els Poblets

Días
Horas
Minutos
Segundos

Introducció

Aquestes pasqües tens l’oportunitat única de viure unes vacances inoblidables, envoltats d’amics, de noves amistats i dels millors professionals.
La intenció és aconseguir un entorn segur i formatiu sense deixar de divertir-se ni un sol moment.
Dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys.

Escola pasqua Els Poblets

Activitats

La intenció és prioritzar les activitats a l’aire lliure, minimitzant així el risc de contagis. Farem jocs alternatius i esports novedosos, coeducatius i inclusius.

Pinfuvote

El Jocs tradicionals

Colpball

Twincon

6, 7, 8 i 9 de Abril
En horari de 9:00 a 14:00

Equip

Sabem que el principal responsable de què un esdeveniment d’aquestes característiques siga exitós és el monitor, qui te el contacte directe amb els alumnes. Per això sabem de la importància de rodejar-nos del millor equip de professionals.

Tots els monitors comptaran amb la titulació requerida de grau en magisteri i/o infantil, grau en ciències de l’activitat física i l’esport o bé el grau mitjà o superior d’activitats a l’aire lliure.

Escola pasqua Els Poblets

Aprendre gaudint

Seguretat

L’empresa organitzadora compta amb més de 10 anys d’experiència en l’organització d’esdeveniments multitudinaris amb xiquets i xiquetes de totes les edats, per això sabem de la importància d’aconseguir un entorn a més de segur, familiar.

Tots els participants en l’escola de pasqua compten amb un segur privat d’accidents que cobreix qualsevol contratemps. L’empresa té tots els permisos necessaris per a la realització d’esdeveniments d’aquest tipus a més del segur de responsabilitat civil. Tots els monitors comptaran amb el corresponent certificat negatiu per delictes de naturalesa sexual.

Es realitzarà desinfecció a l’entrada i presa de temperatura. El ràtio màxim serà de 10 xiquets i xiquetes per monitor. Tal com marquen actualment els protocols.

Escola pasqua Els Poblets

HORARI

Escola pasqua Els Poblets

Instal·lacions

Les activitats es realitzaran en el col·legi, principalmente el pati, encara que en determinats moments puntuals, podem entrar en les aules. Per exemple si fa massa calor o massa fred.

Viu unes vacances inoblidables!

Preu: 50 € (20 € díes solts)

 

 

Atenció descompte! En cas de ser germans, es pagaran 45 € per alumne inscrit.

 

Inscripció

En prémer sobre el botó accedirà a un formulari d’inscripció en el qual ha d’emplenar la informació del xiquet o xiqueta, com dades personals, autoritzacions, enfermetats… etc.

Una vegada emplenat el formulari tindrà dos dies hàbils per a realitzar el pagament mitjançant transferència bancària o ingrés en el banc.

 

Per a més informació o resoldre dubtes, pots contactar amb el 633 014 143 o enviar un mail a info@nitidiasport.com

Abrir chat
Hola, ¿cómo te podemos ayudar?