Escola de Pasqua Gata de Gorgos

Dies
Hores
Minuts
Segons

Introducció

L’Ajuntament de Gata de Gorgos conjuntament amb l’empresa Nitidia Sport, han preparat aquesta escola de pasqua perquè les vacacions dels xiquets i xiquetes assistents siga inoblidables.

És una oportunitat única de seguir amb la formació dels alumnes però del punt de vista més lúdic. Hem preparat un programa súper complet amb activitats originals i divertides per aconseguir que aquestes pasqües siguen úniques.

Empresa Organitzadora

Nitidia Sport és una empresa de servicis educatius i esportius que se centra en la gestió d’activitats dirigides als més menuts. Naix després de molts anys treballant en el sector, amb la intenció de posar a l’abast de tots els nostres coneixements, aconseguint que realment s’aprofiten les activitats realitzades.

La nostra metodologia general es centra en activitats lúdiques i formatives, aprenent a través del joc, sempre estan a l’última en matèria d’educació. Comptem amb monitors formats i experimentats i donem el millor de nosaltres pels xiquets i xiquetes.

Contingut

En l’Escola de Pasqua Gata de Gorgos, ens divertirem en quatre continguts principals, com són: esports especials, esports individuals i col·lectius, esports adaptats i jocs tradicionals.

Esports Especials

Ens divertirem amb esports i activitats molt atractives i innovadores, que els xiquets i xiquetes podran gaudir d'elles.
Entre altres farem: futbol bambolla, spiribol, tir amb arc i unflables.

Esports Individuals i col·lectius

Tractarem l'esport com a mitjà de desenvolupaments de qualitats físiques i psicològiques, a més a més de transmissió d'hàbits, valors i actituds.
Alguns dels esports que farem seran: futbol, tenis, patins, hockey i bàsquet.

Esports Adaptats

Treballarem en la inclusió social. Tots els alumnes viuran l’experiència de practicar esports amb certes limitacions físiques, com la vista, deficiència de mobilitat, sordera, etc. Així podran entendre que tots podem formar part del món de l’esport.

Jocs tradicionals

Recordem els jocs que s’han realitzat al llarg del temps, sense televisió, ni tablets electròniques i amb material molt bàsic. Activitats que es poden realitzar en quasi qualsevol espai i que pretenem que els més jóvens recuperen.

14, 15, 16 i 17 d'Abril
En horari de 09:00 a 13:30

Equip

Els principals protagonistes de l’equip de professionals de l’Escola de Pasqua de Gata de Gorgos són els seus monitors, que estaran acompanyant als xiquets i xiquetes al llarg de l’aventura, per això cuidem tant la seua selecció. Tots els monitors i monitores tenen la titulació adequada pel desenvolupament de l’activitat.

A l’equip de monitors l’acompanyarà un coordinador general que estarà present al llarg de tota la jornada, servint de suport per a totes les activitats i assegurant-se de la correcta realització d’aquestes.

Aprenem disfrutant

TEMPORALITZACIÓ

Instal·lacions

La població de Gata de Gorgos compta amb unes instal·lacions esportives a l’altura de les millors. Això és el que acabarà de fer d’aquesta, una experiència inoblidable, aprofitant al màxim totes les possibilitats que ofereix el camp de futbol, pista de pàdel, pavelló, pista polivalent, etc.

Viu unes vacances inoblidables

Preu: 70€

 

 

Descompte:

Recordar que té un descompte de 10 € per germà inscrit.

Inscripcions

En polsar sobre el botó accedirà a un formulari d’inscripció en el que deu omplir les dades de l’inscrit com les dades personals, autoritzacions, dades mèdiques, etc.

Una vegada omplit el formulari tindrà dos dies hàbils per a realitzar el pagament mitjançant transferència bancaria, ingrés en el banc o en efectiu a les oficines de NITIDA SPORT S.L. (C/Príncep, 5 Pedreguer).

 

 

Per a més informació o per a resoldre dubtes contactar
en el 633 014 143 o enviar un correu a info@nitidiasport.com

Galeria

Abrir chat
Hola, ¿cómo te podemos ayudar?