Escola de Pasqua Gata de Gorgos

Dies
Hores
Minuts
Segons

Introducció

L’Ajuntament de Gata de Gorgos conjuntament amb l’empresa Nitidia Sport, han preparat aquesta escola de pasqua perquè les vacances dels xiquets i xiquetes assistents siguen inoblidables.

És una oportunitat única de seguir amb la formació dels alumnes però del punt de vista més lúdic. Hem preparat un programa súper complet amb activitats originals i divertides per aconseguir que aquestes pasqües siguen úniques.

No et quedes sense plaça!

Contingut

En l’Escola de Pasqua Gata de Gorgos, ens divertirem realitzant tot tipus d’esports i activitats: esports alternatius, esports individuals i col·lectius, esports adaptats, jocs tradicionals, etc.

Aprendran i gaudiran amb tota mena d’esports, activitats, activitats especials (porter volador, inflables, diana gegant, spiribol…) tot de forma lúdica i educativa, formant amb valors a tots els assistents a l’escola esportiva de pasqua.

Horari

19, 20, 21 i 22 d'Abril
En horari de 08:30 a 13:30

Equip

Els principals protagonistes de l’equip de professionals de l’Escola de Pasqua de Gata de Gorgos són els seus monitors, que estaran acompanyant als xiquets i xiquetes al llarg de l’aventura, per això cuidem tant la seua selecció. Tots els monitors i monitores tenen la titulació adequada pel desenvolupament de l’activitat.

A l’equip de monitors l’acompanyarà un coordinador general que estarà present al llarg de tota la jornada, servint de suport per a totes les activitats i assegurant-se de la correcta realització d’aquestes.

Aprenem gaudint

Instal·lacions

La població de Gata de Gorgos compta amb unes instal·lacions esportives a l’altura de les millors. Això és el que acabarà de fer d’aquesta, una experiència inoblidable, aprofitant al màxim totes les possibilitats que ofereix el camp de futbol, pista de pàdel, pavelló, pista polivalent, etc.

Àlbum de fotografía documentant les activitats

Preu: 80€

 

 

Descompte:

Recordar que té un descompte de 10 € per germà inscrit.

Inscripcions

En polsar sobre el botó accedirà a un formulari d’inscripció en el que deu omplir les dades de l’inscrit com les dades personals, autoritzacions, dades mèdiques, etc.

Una vegada omplit el formulari tindrà dos dies hàbils per a realitzar el pagament mitjançant transferència bancaria, ingrés en el banc o en efectiu a les oficines de NITIDA SPORT S.L. (C/Príncep, 5 Pedreguer).

 

 

Per a més informació o per a resoldre dubtes contactar
en el 633 014 143 o enviar un correu a info@nitidiasport.com

Galeria

Abrir chat
Hola, ¿cómo te podemos ayudar?