Escola d'Estiu Esportiva
Gata de Gorgos

Juliol 2023

Dies
Hores
Minuts
Segundos

Introducció

L’Ajuntament de Gata de Gorgos conjuntament amb l’empresa Nitidia Sport, han preparat aquesta escola esportiva d’estiu perquè les vacances dels xiquets i xiquetes assistents siguen inoblidables.

Degut al gran èxit obtingut en les edicions anteriors i vista la gran demanda, presentem una oportunitat única de seguir amb la formació dels alumnes però des de el punt de vista més lúdic. Hem preparat un programa molt complet amb activitats originals i divertides per aconseguir que aquest estiu siga únic.

Empresa Organitzadora

Nitidia Sport és una empresa de serveis educatius i esportius que es centra en la gestió d’activitats dirigides als més menuts. 

La nostra metodologia general se centra en activitats lúdiques i formatives, aprenent a través del joc, sempre estan a l’última en matèria d’educació. Comptem amb monitors formats i experimentats i donem el millor de nosaltres pels xiquets i xiquetes.

Equipació

A tots els xiquets i xiquetes inscrits en la Escola d'Estiu Esportiva Gata de Gorgos tindran dos samarretes de la marca Joma.

*L'inscripció d'una setmana inclou sols una samarreta

Fotografia:

Setmanalment, es pujarà una serie de fotografies a les xarxes socials, per tal de documentar l'activitat. Sempre és una record molt bonic.

CONTINGUT

En l’Escola d’Estiu Esportiva de Gata de Gorgos, ens divertirem en quatre continguts principals, com són: esports alternatius , esports individuals i col·lectius, esports adaptats i jocs tradicionals.

També comptarem amb una sèrie d’esports especials, els quals es realitzaran de forma alternativa durant tot el transcurs de l’escola d’estiu esportiva.

Esports Alternatius

Tota mena d'esports innovadors on es prioritza la participació coeducativa, aspecte molt important a l'hora de realitzar qualsevol esport o activitat, lliure d'exclusió i qualsevol tipus de discriminació. Aquest esport són: pinfuvote, baloncodo, balonkorf, ultimate, colpbol, bijbol, goubak...

Esports Individuals i Col·lectius

Tractarem l'esport com a mitjà de desenvolupaments de qualitats físiques i psicològiques, a més a més de transmissió d'hàbits, valors i actituds.
Alguns dels esports que farem seran: futbol, pàdel, olimpiades, patins, hockey i bàsquet

Esports Adaptats:

Treballarem en la inclusió social. Tots els alumnes viuran l’experiència de practicar esports amb certes limitacions físiques, com la vista, deficiència de mobilitat, sordera, etc. Així podran entendre que tots podem formar part del món de l’esport.

Jocs tradicionals:

Recordem els jocs que s’han realitzat al llarg del temps, sense televisió, ni tabletes electròniques i amb material molt bàsic. Activitats que es poden realitzar en quasi qualsevol espai i que pretenem que els més jóvens recuperen.

Esports Especials:

Com a valor afegit, els xiquets i xiquetes assistents a l'escola d'estiu esportiva podran gaudir de les diferents activitats de les quals disposem. Entre altres farem: porteria gegant, lliscador aquàtic, unflables, futbol bombolla, diana gegant, futbolí humà, spiribol, tir amb arc i unflables.

Piscina:

I com no, gaudirem a la fantàstica piscina municipal de Gata de Gorgos, el millor remei per combatre les altes temperatures de l'estiu.

Excursions

Realitzarem 2 excursions al mes, visitant llocs emblemátics de Gata on farem jocs i activitats inolvidables per a els xiquets y xiquetes.

Del 3 al 27 de JULIOL
En horari de 08:30 a 13:30

Equip

Els principals protagonistes de l’equip de professionals de l’Escola d’Estiu Esportiva de Gata de Gorgos són els seus monitors, que estaran acompanyant als xiquets i xiquetes al llarg de l’aventura, per això cuidem tant la seua selecció. Tots els monitors i monitores tenen la titulació adequada pel desenvolupament de l’activitat.

A l’equip de monitors l’acompanyarà un coordinador general que estarà present al llarg de tota la jornada, servint de suport per a totes les activitats i assegurant-se de la correcta realització d’aquestes.

Aprenem gaudint

Instal·lacions

La població de Gata de Gorgos compta amb unes instal·lacions esportives a l’altura de les millors. Això és el que acabarà de fer d’aquesta, una experiència inoblidable, aprofitant al màxim totes les possibilitats que ofereix el camp de futbol, pista de pàdel, pavelló, pista polivalent, piscina, etc.

Viu unes vacances inoblidables

Preus:

Complet (del 3 al 27): 150 €

Quinzena: 100€ 

Setmanal: 60€ 

Descompte:

Recordar que té un descompte del 10€ per cada germà inscrit.

Inscripcions

En polsar sobre el botó accedirà a un formulari d’inscripció en el que deu omplir les dades de l’inscrit com les dades personals, autoritzacions, dades mèdiques, etc.

Una vegada omplit el formulari tindrà dos dies hàbils per a realitzar el pagament mitjançant transferència bancaria, ingrés en el banc o en efectiu a les oficines de NITIDA SPORT S.L. (C/Sant Roc , 9 Pedreguer).

Si no realitza el pagament dins d’eixos dos dies perdrà la plaça.

 

 

Per a més informació o per a resoldre dubtes contactar
en el 633 014 143 o enviar un correu a info@nitidiasport.com

Mantinga't informat

Vullc rebre informació d'aquest tipus d'esdeveniments en el futur

Abrir chat
Hola, ¿cómo te podemos ayudar?