Les dones valentes de la història de Pedreguer ja tenen la seua exposición gràcias als més joves del poble

Ja podem gaudir de l’exposició creada pels xiquets i xiquetes dels tallers d’hivern de Pedreguer. De l’1 al 16 de Març i de 10:00 a 20:00 a la casa de la cultura de Pedreguer estaran exposades les teles, dibuixos i diferents treballs manuals relacionat amb algunes dones representatives de Pedreguer.

Aquesta exposició ha sigut resultat de les activitats realitzades durant els Tallers d’Hivern 2017 organitzat per la regidoria d’educació, el Gabinet Psicopedagògic Municipal de Pedreguer i el grup de treball d’activitats extraescolars de Nitidia Sport.

Participaren un total de 70 xiquets i xiquetes de Pedreguer d’entre 3 i 12 anys que combinaren les pintures i treballs manuals amb visites a llocs emblemàtics relacionats amb les dones exposades. Sis dies durant les vacances de Nadal on els alumnes participants es divertiren i a més conegueren part de la seva història i els seus avantpassats, concretament, en aquest cas, de les dones.

Aquestes activitats seguiren amb la metodologia de treball proposada desde el gabinet Psicopedagògic de l’Ajuntament de Pedreguer i que apliquen al llarg del curs els monitors d’extraescolars, consisteix en diferents actuacions d’èxit com ara els grups interactius.

Els monitors que dugueren a terme les activitats foren Lidia Femenía, Rosa Pons, Pepe Castellano, Rocio Puigcerver i Maite Sendra, coordinats per Irene Llàcer, Ivan Malter-Terrada i Marisol Artigues amb la col·laboració especial d’Irene Ballester Buigues.

Aquests innovadors tallers han girat al voltant de 6 dones representatives de la història de Pedreguer, això no vol dir que siguen més importants que altres però en aquesta ocasió s’han volgut destacar aquestes. Ens reservem l’estudi d’altres dones valentes per a futures edicions.

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Abrir chat
Hola, ¿cómo te podemos ayudar?