Torna l’escola esportiva de pasqua a Gata de Gorgos després de l’èxit de les anteriors edicions, dirigides a xiquets i xiquetes de Gata de Gorgos i pobles veïns, que s’han celebrat durant les passades vacances de pasqua i estiu; l’Ajuntament de Gata de Gorgos i Nitidia Sport han decidit tornar per segon any consecutiu a oferir l’oportunitat de viure unes vacances de pasqua esportives, formatives i molt divertides.

Escola esportiva Gata de Gorgos
Escola esportiva Gata de Gorgos

L’escola esportiva es celebrarà durant els dies 14, 15, 16 i 17 d’Abril, en horari de 9:00h a 13:30h. Està dirigida a xiquets i xiquetes del poble i voltants, amb edats entre 4 i 12 anys, amb ganes de jugar, passar-ho i fer esport. Convertint-se en una opció ideal per facilitar la conciliació laboral i familiar.

Escola esportiva de pasqua Gata de Gorgos
Escola esportiva de pasqua Gata de Gorgos

Durant els 4 dies es realitzaran activitats esportives variades, introduint-se i coneguent diferents esports. Tant populars, com esports menys coneguts i a la vegada molt divertits com el Pinfuvote, esports adaptats com el colp ball, altres originals com el tir amb arc, el futbol bambolla, els unflables esportius… Sense oblidar-nos dels esports més tradicionals que sempre està be recordar, i que tant apeteixen durant les vacances de pasqua.

Escola esportiva de pasqua Gata de Gorgos
Escola esportiva de pasqua Gata de Gorgos

És important saber que les activitats estaran controlades per monitors titulats amb molta experiència en el sector, coordinats pel gran equip professional de Nitidia Sport. A més, diàriament es pujaran una serie de fotografies professionals que documentaran les activitats realitzades.

Escola esportiva de pasqua Gata de Gorgos
Escola esportiva de pasqua Gata de Gorgos

L’escola esportiva, té un preu de 70 €, amb un descompte de 10 € per germà inscrit. Les inscripcions es realitzaran a partir del pròxim dilluns 2/03 a la pàgina web de Nitidia Sport en l’apartat inscripcions, mitjançant un formulari molt senzill i que es realitza en uns minuts. El termini màxim d’inscripció serà fins el 10 d’abril o fins que s’esgote el nombre màxim d’inscripcions. Podràs trobar tota la informació en i realitzar l’inscripció en el següent enllaç. Per a qualsevol dubte pots contactar amb l’organització al 633 014 143.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Abrir chat
Hola, ¿cómo te podemos ayudar?